2011. július 30., szombat

Stott, John R. W.: A hegyi beszéd - Jelenlegi ára: 1 720 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A hegyi beszédA könyv listaára: 1980 Ft. Leírás:
Valószínűleg nagyon sokan ismerik, használták már azt a kifejezést, hogy hegyi beszéd. De vajon mit is jelent ez a két szó? Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa ez a beszéd első sora, ami mindenkinek ismerős, azt azonban már nem mindenki tudja, hogy ez a történet Máté evangéliumában olvasható, ami leírja, hogy Jézus felment a Gallileai-tenger északi partján található Boldogmondások hegyére, ahol tanítványainak elmagyarázta a kereszténység erkölcsi szabályait. Követőinek mindent alá kell rendelniük Isten törvényeinek, amelynek legfontosabb elrendelései, hogy tisztábbnak, szerényebbnek, jobbnak, önzetlenebbnek kell lenniük mindenki másnál. Ezzel Jézus megmutatja, milyen lehet a világ, ha az tanítása szerint élnek az emberek. A teológus szerző nagyon fontos kérdéseket tesz fel könyvében: hiteles-e a hegyi beszéd? Vajon ma is aktuális? És legfőképpen: megvalósíthatók az abban foglaltak? A kötetben nagyon világosan, logikusan fejti ki a szerző a beszéd értelmét, felmutatva a keresztény ember jellemét, életcélját, kötelességeit. ISBN: 978-963-288-054-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 720 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 23:10
. Stott, John R. W.: A hegyi beszéd - Jelenlegi ára: 1 720 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése